Προβληματισμό και αγωνία στην κοινωνία της Αίγινας

«Προβληματισμό και αγωνία προκαλεί στην κοινωνία της Αίγινας η αδυναμία λειτουργίας του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας, που εντοπίζεται ειδικά τις απογευματινές ώρες. Ένα πρόσφατο περιστατικό που κατέγραψε το Aegina Portal ήταν κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαρωνικού την προηγούμενη Τετάρτη. Παίχτης της φιλοξενούμενης ομάδας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με περιπολικό της αστυνομίας.

Περιπολικό της αστυνομίας έχει κληθεί να συνδράμει και σε άλλες περιπτώσεις μεταφοράς. Για την έλλειψη λειτουργίας του ασθενοφόρου έγινε σχετική αναφορά και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας». http://www.aeginaportal.gr/content/view/4468/2/lang,el/

Ω ρε. Το ανακαλύψαμε επιτέλους, ότι δεν έχουμε οδηγούς στο Κέντρο Υγείας Αίγινας κι άρα δεν έχουμε κι ασθενοφόρο κάποιες ώρες. Ευτυχώς που γίνονται και οι αγώνες στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και μαθαίνουμε κι εμείς κάνα νέο για το Κέντρο Υγείας.

Όμως δεν είναι και τόσο σίγουρο αν ο προβληματισμός και η αγωνία καταφέρουν κάτι για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων των οδηγών, των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Σχολιάστε

Filed under πολιτισμός και "πολιτισμός", τοπικά θέματα, υγεία-περίθαλψη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s