Έγινα (Αίγινα) ΜΚΟ.»ΚΡΑΤΑ ΜΕ» γιατί…

Κύριε δήμαρχε, κύριε αρχηγέ συνδυασμού, κύριε σύμβουλε, κύριε πρόεδρε, κύριε πάρεδρε, κύριε-κύριε

Δεν ξέρω τι έπαθα ο μαλάκας και ξέχασα να εμφανιστώ τότε που ψάχνατε για ΜΚΟλόπαιδα. Η δική μου ΜΚΟ λέγεται UNISEF Αίγινας και υιοθετεί παιδιά γλάρων, σπάρων, προστατεύει τα αυγά σαυρών από τα σαυροβόρα κουνέλια και βοηθάει να ζευγαρώνουν κοτσύφια με ψυχολογικά προβλήματα. Ασχολείται επίσης με τον πολιτισμό. Κάνει και αυτά που κάνει η ΜΚΟ «ΚΡΑΤΑ ΜΕ» και αυτά που κάνει ο Μαρωνίτης της ΜΚΟ UNESCO Πειραιά και Νήσων (καλές σχέσεις με εφοπληστές για να χορεύουν σε κρουαζιέρες τα γερόντια των ΚΑΠΗ με το Μητροπάνο στα σαλόνια των πλοίων της γραμμής, απονομές μεταλλίων για να έχει βάσεις στήριξης σε όλη την περιοχή, μπαλέτα με καλλίπυγες, καλλίποδες και καλόστηθες πρώην αγωνίστριες από τις χώρες της Ανατολής κλπ.) αλλά και επίσης μπορώ να προσφέρω ακόμα καλύτερες υπηρεσίες: γυναίκες All seasons αξιοποιώντας τους πολύ καλούς επιχειρηματίες της νύχτας στο νησί μας. Επίσης η ανακύκλωση είναι μέσα στα σημαντικά ενδιαφέροντα της ΜΚΟ μας: Ανακυκλώνουμε κυρίως άχρηστες ιδέες που μιλάνε για κουμμουνισμούς, ελευθερίες και τέτοια, την τοπική ιστορία καθώς και τις μνήμες των πατεράδων μας. Αντί να τα στέλνετε στις χωματερές και να γεμίζετε τον υδροφόρο ορίζοντα με ταξικά και τοξικά απόβλητα, μπορείτε να τα στέλνετε σε μας προκειμένου να τα μετατρέπουμε σε project για τον τουρισμό και τον πολιτισμό, για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη της Αίγινας.

Κύριε δήμαρχε, κύριε αρχηγέ συνδυασμού, κύριε σύμβουλε, κύριε πρόεδρε, κύριε πάρεδρε, κύριε-κύριε

Η ΜΚΟ μας είναι και διαπολιτισμική. Επιδιώκουμε, με την ποσόστωση του Χόλιγουντ σε μαύρους, σε όλες τις καλές αμερικανικές ταινίες, (1 στους 3), να προσλάβουμε για το επόμενο 5μηνο τους ξένους που έχουμε ήδη και μας καθαρίζουν το σπίτι , μας προσέχουν τα παιδιά, δουλεύουν ήδη τζάμπα στις επιχειρήσεις μας, κοιτάνε την άρρωστη μάνα μας, μας καθαρίζουν τον κήπο, βοηθάνε κάτι γέρους να τους σηκώνεται, μας σερβίρουν στο μπαρ, μας αφήνουν και τους βρίζουμε όποτε γουστάρουμε κλπ.

Κύριε δήμαρχε, κύριε αρχηγέ συνδυασμού, κύριε σύμβουλε, κύριε πρόεδρε, κύριε πάρεδρε, κύριε-κύριε

Με 600 ευρώ και ιατροφαρμακευτική ασφάλιση (χωρίς ένσημα αλλά με μόρια) νομίζω ότι έχουμε βρει την καλύτερη λύση. Με το project που έχουμε ως ΜΚΟ που μετατρέπει τους Δήμους σε ΜΚΟ, μπορούμε πιλοτικά να το δοκιμάσουμε σε επόμενο 5μηνο. Θα φτάσουμε λοιπόν σε ένα σημείο που θα απλοποιηθούν ντα οικονομικά του Δήμου σας: Ο ίδιος ΜΚΟ Δήμος Αίγινας θα μπορεί να απευθύνεται στον εαυτό του. Σατανικά αειφόρο ε;

Ο Μαρδικούλος με τις χυδαίες του και τις ιδέες του

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s