Πεζοπορία στα Μέθανα, στη μνήμη του Σταύρου Κούβαρη

Πεζοπορία στα Μέθανα στη μνήμη του Σταύρου Κούβαρη

Πεζοπορία στη μνήμη του αγαπημένου φίλου Σταύρου Κούβαρη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, με διαδρομή Μεγαλοχώρι – Καμένη χώρα Μεθάνων. 
Ο αείμνηστος Σταύρος Κούβαρης, λάτρης της πεζοπορίας, χάραξε τα μονοπάτια τόσο στη χερσόνησο των Μεθάνων, όσο και σε ολόκληρη την Τροιζηνία και την Πελοπόννησο.
Ο Σταύρος δεν αρκούταν μόνο στην πεζοπορία, αλλά ήταν και το «αόρατο χέρι» που δημιουργούσε τις προϋποθέσεις να περπατηθούν αυτά τα μονοπάτια, από μελλοντικούς πεζοπόρους. Σε μία από τις αγαπημένες του διαδρομές, αυτή από την Καμένη χώρα προς στην Κρασοπαναγιά, ο Σταύρος είχε σχολιάσει στο Porosnews: «Η διαδρομή από ξηράς είναι εύκολη, λίγη προσοχή χρειάζεται στη σήμανση του μονοπατιού, έχουμε βάλει σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής μικρούς σωρούς από πέτρες, ώστε να είναι ορατοί εγκαίρως. Ο χρόνος πορείας δεν ξεπερνά την μιάμιση ώρα, πιστέψτε με αξίζει τον κόπο».
Η πεζοπορία στις 18/11, θα έχει ως σημείο συνάντησης το παλιό κοινοτικό κατάστημα Μεγαλοχωρίου στις 10π.μ. και θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας νερό και φαγώσιμο.
Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία , θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου.
Την πεζοπορία διοργανώνει η σύντροφος της ζωής του, Σοφία.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε